O nama

Preduzeće LM SVEM INŽENJERING je privatno preduzeće osnovano 2005. godine.Osnivač i vlasnik preduzeća je dipl.inž. Milan Živković, čovek koji svojim znanjem i iskustvom garantuje uspešno poslovanje i razvoj ovog preduzeća.  Iza njega stoji preko 40 godina plodonosnog rada u jednom od nekadašnjih giganata u bivšoj SFRJ i SRJ u ovoj branši ˝SVETLOST˝A.D, gde je prešavši  put od montera do generalnog direktora pokazao KAKO TREBA!!!.  Od osnivanja ideja je bila da se formira kolektiv koji će svojim kvalitetom izvođenja radova energetike i automatike, kao i uslugama, zauzeti značajno mesto na našem tržištu.

U tom pravcu je kompletno angažovanje svih zaposlenih, kako na svom usavršavanju, tako i na stvaranju adekvatnih  i prostornih uslova.
 
Osnovne delatnosti preduzeća su:
  1. izvođenje elektro radova jake i slabe struje
  2. usluge inženjeringa
  3. konsalting 
Neprekidnim insistiranjem na kvalitetu radova i korišćenjem opreme renomiranih domaćih i stranih proizvođača, skrenuli smo pažnju na sebe kod značajnog broja investitora .

Aktuelno

 2022.god.

Zbog povećanja obima posla tražimo više stručnih, odgovornih i pouzdanih osoba za radno mesto:

Vodeći monter i Elektroinstalater

za izvođenje elektroinstalaterskih radova jake i slabe struje

Beograd
- odlični uslovi (prijave poslati na e- mail)

 

2022.

 

2021-2022.

Firma LM SVEM INŽENJERING DOO je u godini kada slavi 15 godina uspešnog poslovanja potpisala Ugovor o izvođenju radova kao  podizođač za elektro radove sa firmom ENERGOPROJEKT OPREMA A.D na projektu od izuzetnog značaja za Beograd i Srbiju - Modernizacija tehničko-putničke železničke stanice Zemun u Beogradu.

2020.god. 

 
Izvođenje elektro radova za domaće i strane kupce
 

 

2019.god. 

 

 2018.god.
 
 
 
Bonitetna ocena AAA je najviša ocena koju bonitetna kuća CompanyWall dodeljuje firmama koje dugo i pouzdano posluju, nemaju blokirane račune, a svoje obaveze izmiruju na vreme. AAA firma je pouzdan poslovni partner što potvrđuje da će i u narednom periodu izbegavati poslovne rizike.
 
Sertifikat bonitetne izvrsnosti  potvrđuje Vašu konkurentnost, verodostojnost i kvalitet poslovanja. 
 
 
2018.god. 
 
Izvođenje elektro radova za domaće i strane kupce
 
2017.god.
 
Izvođenje elektro radova za domaće i strane kupce 
 
27.01.2016.god.
 
Firma LM SVEM INŽENJERING DOO je u ugovorenom roku i na vreme završla sve Ugovorom predviđene elektro radove na objektu buduća Glavna železnička stanica Beograd- Centar- PROKOP. I faza radova je uspešno završena  i stanica svečano puštena u rad.
 
 
16.01.2015.god.
 
Firma LM SVEM INŽENJERING DOO je u godini kada slavi 10 godina uspešnog poslovanja potpisala Ugovor o izvođenju radova kao jedini podizođač za elektro radove sa firmom ENERGOPROJEKT OPREMA A.D i počela izvođenje kompletnih elektro radova energetike, slabe struje kao i saobraćajno signalnih instalacija na jednom od trenutno najvećih projekata u zemlji- Železnička stanica Beograd- CENTAR- PROKOP. 
 


OPREMA I MATERIJALI

Izradu instalacija izvodimo ugradnjom opreme vrhunskog kvaliteta uz poštovanje svih tehničkih normi i propisa, detaljnije...

 

STRUČNO USAVRŠAVANJE

Sposobnost preduzeća da odgovori na izazove tržišta leži u ljudima koji svojim odgovarajućim talentima, veštinama i motivacijom mogu da odgovore na te izazove. 

Upravljanje ljudskim potencijalima ključno je područje za stvaranje dugoročne konkurentske prednosti preduzeća˝LM SVEM INŽENJERING˝. 
 
Znanje je najcenjenija imovina u našoj kompaniji, a glavni zadatak HR (Human Resource) funkcije je da u svim - a naročito ključnim poslovnim procesima - osigura optimalan broj kompetentnih ljudi koji će ˝LM SVEM INŽENJERING˝ učiniti i dugoročno održati konkurentnim.