Kontakt


Прикажи већу мапу


OSNIVAČ I VLASNIK
 
dipl.inž. Milan Živković
tel.: 063/282-457
 
DIREKTOR

dipl.inž. Duško Živković
tel.: 064/117-62-28
 
LM SVEM INŽENJERING DOO
 
Beograd-Pavla Jakšića 10, 11351 Vinča 
PAK: 152203
 
Poslovna kancelarija:
Beograd-centar- Dimitrija Tucovića br. 3,  I sprat 
 
  
tel./fax.: 011/4360-530; 063/282-457;
              011/4360-535
 
 
 
e-mail: svem.inzenjering@gmail.com ; svem.ing@gmail.com

Aktuelno

 2022.god.

Zbog povećanja obima posla tražimo više stručnih, odgovornih i pouzdanih osoba za radno mesto:

Vodeći monter i Elektroinstalater

za izvođenje elektroinstalaterskih radova jake i slabe struje

Beograd
- odlični uslovi (prijave poslati na e- mail)

 

2022.

 

2021-2022.

Firma LM SVEM INŽENJERING DOO je u godini kada slavi 15 godina uspešnog poslovanja potpisala Ugovor o izvođenju radova kao  podizođač za elektro radove sa firmom ENERGOPROJEKT OPREMA A.D na projektu od izuzetnog značaja za Beograd i Srbiju - Modernizacija tehničko-putničke železničke stanice Zemun u Beogradu.

2020.god. 

 
Izvođenje elektro radova za domaće i strane kupce
 

 

2019.god. 

 

 2018.god.
 
 
 
Bonitetna ocena AAA je najviša ocena koju bonitetna kuća CompanyWall dodeljuje firmama koje dugo i pouzdano posluju, nemaju blokirane račune, a svoje obaveze izmiruju na vreme. AAA firma je pouzdan poslovni partner što potvrđuje da će i u narednom periodu izbegavati poslovne rizike.
 
Sertifikat bonitetne izvrsnosti  potvrđuje Vašu konkurentnost, verodostojnost i kvalitet poslovanja. 
 
 
2018.god. 
 
Izvođenje elektro radova za domaće i strane kupce
 
2017.god.
 
Izvođenje elektro radova za domaće i strane kupce 
 
27.01.2016.god.
 
Firma LM SVEM INŽENJERING DOO je u ugovorenom roku i na vreme završla sve Ugovorom predviđene elektro radove na objektu buduća Glavna železnička stanica Beograd- Centar- PROKOP. I faza radova je uspešno završena  i stanica svečano puštena u rad.
 
 
16.01.2015.god.
 
Firma LM SVEM INŽENJERING DOO je u godini kada slavi 10 godina uspešnog poslovanja potpisala Ugovor o izvođenju radova kao jedini podizođač za elektro radove sa firmom ENERGOPROJEKT OPREMA A.D i počela izvođenje kompletnih elektro radova energetike, slabe struje kao i saobraćajno signalnih instalacija na jednom od trenutno najvećih projekata u zemlji- Železnička stanica Beograd- CENTAR- PROKOP. 
 


OPREMA I MATERIJALI

Izradu instalacija izvodimo ugradnjom opreme vrhunskog kvaliteta uz poštovanje svih tehničkih normi i propisa, detaljnije...

 

STRUČNO USAVRŠAVANJE

Sposobnost preduzeća da odgovori na izazove tržišta leži u ljudima koji svojim odgovarajućim talentima, veštinama i motivacijom mogu da odgovore na te izazove. 

Upravljanje ljudskim potencijalima ključno je područje za stvaranje dugoročne konkurentske prednosti preduzeća˝LM SVEM INŽENJERING˝. 
 
Znanje je najcenjenija imovina u našoj kompaniji, a glavni zadatak HR (Human Resource) funkcije je da u svim - a naročito ključnim poslovnim procesima - osigura optimalan broj kompetentnih ljudi koji će ˝LM SVEM INŽENJERING˝ učiniti i dugoročno održati konkurentnim.